Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je u proteklih 10 godina doživjela revolucionarni napredak. Sve što je nekad bilo nezamislivo danas je ostvarivo.Novim materijalima i tehnikama izrade danas se može dobiti savršen osmijeh koji će se uklopiti i neće mijenjati osobnost pacijenta. Što je moguće izradom krunica, mostova, a posebno ljuskica od cirkona ili potpunog porculana.

Keramičke ljuskice i krunice zahvaljujući prolazu svjetlosti kroz materijal od kojeg su izrađene omogućuju nam vrhunsku estetiku.

NEKADA

SADA

Izuzetna prednost novih materijala je što se uz minimalno brušenje prirodnog zuba mogu riješiti mnogi estetski nedostaci na zubima, kao što su:

  • Razmaci između zuba
  • Loš položaj zuba (krivi zub)
  • Promjena boje zuba
  • Veličina zuba (ukoliko zub svojom veličinom odudara od ostalih zuba)

Dakle, ukoliko niste zadovoljni svojim osmjehom, izgledom vlastitih zubi ili izgledom starih krunica i mostova, slobodno nam se obratite. Rado ćemo odvojiti vrijeme za Vas i ponuditi Vam optimalno rješenje koje će pridonjeti ljepoti vašeg osmjeha.

Lijep osmijeh vam omogućuje da se osjećate mlađe, samopouzdanije, privlačnije, odnosno puno ugodnije.

Izbjeljivanje zuba

Izbjeljivanje zuba je postupak kojim trajno mijenjamo boju zuba za nekoliko nijansi. Ovim postupkom dobivamo nekoliko nijansi svjetlije zube što pridonosi svježijem i privlačnijem osmijehu. Nakon izvršenog pregleda, preporučamo metodu izbjeljivanja i upoznajemo pacijenta s time što možemo dostići i sa samom procedurom. Izbjeljivanje radimo preparatima na bazi aktivnog kisika.

Najčešće su potrebne dvije posjete.

Rezervirajte svoj termin